2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında yaman ve alevlerin sair alanlara yayılmasını önlemek kucakin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip başlamak, projenize reva boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sayesinde emin mekanlar oluşmasına katkı çıkarmak derunin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak uzman personelimiz ile enstantane mesajlaşabilirsiniz.

İşaretlendirmeler: Acil durumlarda kullanılması müstelzim bapların tamamı medarımaişetaretlenmelidir. Üzerinde “ivedili çıkış” kırsı bulunan baplarda fosforlu ya da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Müstacel çıkış kapıları bünyesı bakımından kimi özelliklerle donatılır. Kapıların kellelıca özellikleri adidaki gibidir:

Yangın bapsı; isim katkısızlığını koruyup yangın ve esrar tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Kayranında mütehassıs ve sertifikalı çağlayıkçılarımızın ulamaları ile her projeye şayan yangın merdiveni üretimi bünyelabilmektedir.

Yangın emniyetliği gerektiren rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin daha yüksek olduğu alanlarda da yeğleme edilir.

Kapılar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 ekip uslu kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların bile monte olması tehlikeli taşımalık avantajları sağlamaktadır.

Yangın merdiveninin konulevselliğini etkileyebilecek negatif durum koşullarına karşı dayanıklı olması kucakin kalkan kaplamalar

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da göz önünde bulundurularak standartlara yarar halde yangın merdivenlerinin yangın kapısı yapım edilmesi ve montajlarının da gestaltlması gerekmektedir.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belli bir müddet ısı ve şule geçişine direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Hatta Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak kontrol edilmesi ve konulevsel yapkaloriın korunması da hayati ögönen taşır.

Yangın Bapsı esas amacı insanoğluın beis gıyaben binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, özge yangın kapıları kabilinden yapı güvenliği tasarının önemli bir parçbirliıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, ode dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin başka taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının arama altına düzenınmasına yardımcı mümkün ve insanların binadan güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamlayabilir.

Report this wiki page